Hundkurser i Huddinge

Hej på er alla mina vänner och välkomna till bloggen. Som ni alla säkert vet om, i alla fall ni som regelbundet kommer in och läser på min blogg så har jag skaffat en hund. Det innebär att det är fullt upp just nu. Den här lille valpen ska få en bra grund att stå på i livet, så om jag satsar lite extra kraft och energi nu så har jag igen det tusenfaldigt sen. Några sysselsättningsproblem har jag sannerligen inte, men oj vad roligt det är! Det finns ett företag som erbjuder hundkurser i Huddinge som heter Théres Hundcenter, och där går jag och hunden på en valpkurs. 

Det är väldigt givande att vara med på den här kursen och det är det för att det är en så duktig instruktör som lär ut praktiska övningar och samtidigt är väldigt bra på att förklara hundars olika beteenden. Det är klart att man inte kan ställa lika höga krav på en valp som på en vuxen hund eftersom hunden precis som människan måste uppnå en viss ålder innan rätt mognad infinner sig. Men det är ändå en hel del social träning och övningar utifrån hundens nivå. Jag skulle vilja rekommendera Therés Huncenter till alla som är intresserade av hundkurser i Huddinge. Det finns många olika slags kurser att välja på. Efter avslutad valpkurs har jag tänkt att fortsätta med någon annan kurs men jag har inte riktigt bestämt ännu vilken det blir. Det lutar åt en lydnadskurs. Så nu vet ni vad det är jag ägnar mig åt på min fritid, och om du nu har hund och är intresserad av dessa hundkurser i Huddinge så tycker jag verkligen att du ska anmäla dig på en kurs.